Το Twin Peaks επιστρέφει μετά από 25 χρόνια

H θρυλική σειρά του David Lynch που έχει αφήσει το σημάδι της στη ποπ κουλτούρα των τελευταίων δεκαετιών επιστρέφει με νέα επεισόδια στο Showtime

Το Twin Peaks η πρωτοποριακή τηλεοπτική σειρά του David Lynch και του Mark Frost που διήρκεσε δύο σεζόν στις αρχές των 90's θα επιστρέψει για μια νέα σεζόν το 2016. Η νέα σεζόν θα λαμβάνει χώρα στο παρόν και θα αποτελείται από 9 επεισόδια που θα προβληθούν στο Showtime.

Ο Lynch θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια, ενώ ο ίδιος και ο Frost γράφουν το σενάριο. Δεν πρόκειται για remake ή reboot δήλωσε ο Frost στο Variety καθώς τόνισε πως η απόσταση των 25 χρόνων θα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην ιστορία. Η βασική πλοκή της σειράς ήταν το μυστήριο πίσω από τον θάνατο της Laura Palmer σε μια μικρή πόλη στη Washington. Μεταξύ άλλων ο David Lynch κρατάει την υπόσχεσή του για τα 25 χρόνια που είχε δωθεί στο τελευταίο επεισόδιο.

 

H αισθητική του Twin Peaks αλλά και το σπουδαίο soundtrack από τον Angelo Badalamenti έχει αφήσει το σημάδι του στην ποπ μουσική, δημιουργώντας μια ολόκληρη σκηνή αναμειγνύοντας το σουρρεαλισμό με τις κλασικές ποπ δομές. 

Δείτε παρακάτω το trailer με την ανακοίνωση της θρυλικής σειράς στο Showtime.