Ποιοί Είμαστε

Το νέο μουσικό portal για μουσικόφιλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες!

Το allaboutmusic.gr είναι το καινούργιο μουσικό και διαδραστικό site που απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν τη μουσική. Είτε ακούς μουσική, πηγαίνεις σε συναυλίες, ενδιαφέρεσαι για τις καινούριες κυκλοφορίες και όλα τα τελευταία νέα για τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες, είτε είσαι μουσικός και θέλεις να προωθήσεις τη μουσική σου ή το Live σου τότε μπες στο allaboutmusic.gr για:

Επικαιρότητα:  μουσικά νέα, συνεντεύξεις, Reviews συναυλιών και άλμπουμ, αφιερώματα

Όλα τα τελευταία μουσικά νέα, αφιερώματα αλλά και συνεντεύξεις από καλλιτέχνες (όπως ο σπουδαίος Jean-Jacques Burnel των Stranglers, o Jonathan Kreisberg, o Wim Mertens, ο Θάνος Μικρούτσικος, οι Last Drive, o David Lynch, ο Σταύρος Λάντσιας, o Gus G (Firewind, Ozzy Osbourne) οι Lexicon Project, ο Θάνος Ανεστόπουλος, οι Adolf Plays the Jazz, οι Bokomolech και πολλοί άλλοι)

Μουσικός οδηγός: όλες οι πληροφορίες για music studios, συναυλιακούς χώρους, δισκογραφικές, καταστήματα δίσκων και μουσικών ειδών, σχολές μουσικής τεχνολογίας, διοργανωτές συναυλιών στον πληρέστερο μουσικό οδηγό της Ελλάδας. Μέχρι στιγμής μια ιστοσελίδα με συγκεντρωμένες τέτοιες λίστες, και με γεωγραφική κατηγοριοποίηση, δεν υπήρχε. Η πληροφορία που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πιστεύουμε ότι θα είναι πολύτιμη τόσο προς το κοινό ώστε να ξέρουν τι υπάρχει κοντά τους και ποιος χώρος/υπηρεσία εξυπηρετεί τις ανάγκες τους, αλλά και για τους ιδιοκτήτες των χώρων αυτών, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να προβληθούν σωστά και μαζικά.

Events & Bands: θα βρείτε πάνω από 600 καταχωρήσεις εταιρειών, ενημερωμένο χάρτη και ημερολόγιο με τα μουσικά events στην Ελλάδα, αγγελίες, band bio, αλλά και διαγωνισμούς που ήδη στέφθηκαν με επιτυχία σε συνεργασία με εταιρείες όπως η Musicom, η Inner Ear και η Restless Wind, Floral. Το allaboutmusic.gr έχει υπάρξει χορηγός επικοινωνίας σε events μερικά από τα οποία ήταν στα Gagarin 205, Floral, Votanikos Live, Café Αλάβαστρον και Passport, Fuzz Club μεταξύ άλλων.

Αγγελίες: κατηγορίες αγγελιών για μουσικούς, μαθήματα, όργανα, συγκροτήματα, συναυλιακούς χώρους όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί με εύκολο και άμεσο τρόπο να αναρτήσει την αγγελία του.

Η ιστοσελίδα αυτή όμως δεν θα έχει εκπληρώσει το σκοπό της, χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των επισκεπτών της, οι οποίοι διαρκώς αποκομίζουν εμπειρίες που πολύ θα θέλαμε να τις μοιραστούν εδώ μαζί μας. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερα studios, καλύτερα live stages, και ποιοτικότερη ενασχόληση με το μεράκι μας, τη μουσική.