Όταν οι Beatles έπαιξαν μπροστά σε μόλις 18 ατομα

Δείτε φωτογραφίες από τους 18 υπερτυχερούς που απόλαυσαν τους Beatles ζωντανά στο Palais Ballromm του Aldershot, στις 9 Δεκεμβρίου 1961

Το 1961 οι Beatles ήταν μια ακόμα μπάντα η οποία έψαχνε διακαώς τρόπους να προωθήσει την μουσική της και να εμφανίζεται ζωντανά όσο το δυνατόν συχνότερα. Ο τότε μάνατζερ τους, Sam Leach, όπως φάνηκε δεν διαφήμισε το show τους στην πόλη Aldershot, που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Λονδίνου, στις 19/12/1961 έτσι μόλις 18 (!!!) άτομα εμφανίστηκαν για να παρακολουθήσουν την συναυλία. Δεκαοκτώ ΠΑΡΑ πολύ τυχερά άτομα, όπως έδειξε περήφανα η ιστορία.

Το επομένη της καταστροφικής συναυλίας στο Aldershot, ο Sam Leach αντικαταστάθηκε από τον Brian Epstein και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους, για τους Beatles, στα χέρια αυτού του δαιμόνιου μάνατζερ.

Όσον αφορά το ίδιο το show, o Leach δεν φταίει απαραίτητα για την ελάχιστη προέλευση αφού, σύμφωνα με εσωτερικές πηγές, τα τοπικά μέσα αρνήθηκαν πεισματικά να διαφημίσουν την συναυλία.. Ακούς Paul;; Αμέσως να τον απολύσεις τον άνθρωπο!

Πάντως από τις σπάνιες φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω, οι ίδιοι οι Beatles φαίνεται να το διασκεδάζουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή

The Beatles (Live 1961 Color)