Τα 10 καλύτερα κομμάτια του Ty Segall

Συγκεντρώνουμε τα καλύτερα κομμάτια του σημαντικότερου εκπρόσωπου της νέας γενιάς της garage punk σκηνής από το Σαν Φρανσίσκο λίγο πριν την εμφάνιση του στο An Club

Ty Segall

Η πιο απλή περιγραφή για τον Ty Segall θα μπορούσε να ειναι αυτή: Ένας 27χρονος από το Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος παίζει garage punk/surf rock και βγάζει πολλούς δίσκους. ΠΑΡΑ πολλούς δίσκους. 

Μετρήστε απλά τα τελευταία δύο χρόνια: Δύο προσωπικά άλμπουμ με το όνομα του, Twins και Sleeper. Το Slaughterhouse, με την Ty Segall Band με την οποία περιοδεύει. Το Hair με τον White Fence, και το ομώνυμο LP με την "αλλη" του μπάντα τους Fuzz. Μέσα σε όλα αυτά ένα σωρό κυκλοφορίες από 7'' και συλλογές.

Το αξιοθαύμαστο σε αυτή την περίπτωση δεν ειναι τόσο ο δισκογραφικός όγκος, όσο ότι όλα αυτά τα άλμπουμ είναι εξαιρετικά. Από το 70's hard rock του Slaughterhouse στο psych rock του Hair και από το heavy Fuzz στο σχεδόν ακουστικό άλμπουμ της προηγούμενης χρονιάς το Sleeper. 

Με κάθε του άλμπουμ ο Ty Segall προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό, όπως άλλωστε το μεγάλο του ίνδαλμα και μέντορας του, ο John Dwyer των Thee Oh Sees που και αυτοί κυκλοφορούν κάθε χρόνο δίσκο (ακόμα και όταν ανακοινώνουν ότι μπαίνουν σε hiatus όπως φέτος).

Όλα αυτά τα είδαμε σε μεγάλο βαθμό πριν ενάμιση χρόνο, σ' ενα κατάμεστο An Club που ο Ty Segall και η μπάντα του (μεταξύ των οποίων στο μπάσο ο Mikal Cronin που έβγαλε και αυτός σπουδαίο δίσκο πέρσι) έκαναν ότι μπορούσαν για να καταστρέψουν τη σκηνή. 

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου, ο σπουδαιότερος εκπρόσωπος της garage punk επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, μετά από μια θριαμβευτική εμφάνιση όπως μαθαίνουμε στο Primavera Sound Festival,  και εμείς με τεράστια προσπάθεια επιλέγουμε τα 10 καλύτερα του κομμάτια μέσα από εναν ατελείωτο κατάλογο. 

***************

 

My Head Explodes

 

Girlfriend

 

Thank God For The Sinners

 

My Sunshine

 

Wave Goodbye

 

Standing At The Station

 

Doctor

 

Tell Me What's Inside Your Heart

 

Goodbye Bread

 

Time (with White Fence)

----------

O Ty Segall παίζει την Τετάρτη 4 Ιουνίου στο An Club. Τη συναυλία θ' ανοίξουν οι The Callas. Εισιτήρια πωλούνται προς 17 ευρώ από το viva.

Ty Segall - Sleeper