Τα 5 καλύτερα κομμάτια της εβδομάδας

Tα νέα κομμάτια των EMA, A Sunny Day In Glasgow, JJ, Wolves In The Throne Room και του Ghostface Killah με τους BADBADNOTGOOD

Α Sunny Day In Glasgow "Bye Bye Big Ocean (The End)

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα νέα κομμάτια που ακούσαμε την τελευταία εβδομάδα, από μπάντες και καλλιτέχνες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ φέτος.

 

EMA "Drown"

Η EMA πριν λίγους μήνες μας παρέδωσε το εξαιρετικό και δυνατό συναισθηματικά δεύτερο της άλμπουμ, The Future's Void, και από φαίνεται σε κάποιες εκδόσεις του άλμπουμ περιλαμβάνεται ένα bonus κομμάτι το Drown που κίνειται στα ίδια μονοπάτια όπως όλα του δίσκου. 

 

Α Sunny Day In Glasgow "Bye Bye Big Ocean (The End)

Οι A Sunny Day In Glasgow είναι από τις πιο υποτιμημένες shoegaze /electro pop μπάντες των τελευταίων χρόνων. H μπάντα θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ τον επόμενο μήνα, και το εναρκτήριο κομμάτι του δίσκου είναι αυτό το εξαιρετικό noisy κομμάτι με αιθέρια φωνητικά.

 

JJ "All White Everything"

Το Σουηδικό ποπ ντούο ανακοίνωσε νέο άλμπουμ το V και το All White Everything είναι το πρώτο δείγμα αυτού του δίσκου, το οποίο ξεκινάει σαν μια μπαλάντα βασισμένο σ' ενα πιάνο μέχρι να μπουν τα συνηθισμένα ηλεκτρονικά στοιχεία των JJ.

 

Wolves In The Throne Room "Celestite Mirror"

Οι Wolves In The Throne Room είναι από τις σημαντικότερες black metal μπάντες της νέας αμερικάνικης σκηνής έχοντας κυκλοφορήσει το σπουδαίο Celestial Linage. Το καινούργιο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο Celestite και το πρώτο δείγμα δεν έχει καμία σχέση με black metal, αλλά μοιάζει με κάτι σαν new age/ ambient κομμάτι.

 

Ghostface Killah & BADBADBADNOTGOOD "Six Degrees feat Danny Brown"

O Ghostface Killah και ο Danny Brown συμμετέχουν σε αυτό το νέο κομμάτι της σπουδαίας νεο jazz μπάντας των BADBADNOTGOOD που γενικά έχει συνεργαστεί με πολλές μπάντες της νέας hip hop underground σκηνής. Το κομμάτι χτίζει υπέροχα ώστε να κάνουν τ δουλειά τους οι δύο σπουδαίοι MCs.

Ghostface Killah & BADBADNOTGOOD - SIX DEGREES Ft. Danny Brown