Τα 5 καλύτερα κομμάτια της εβδομάδας

Τα νέα κομμάτια των Caribou, Merchandise, Tennis, Lana Del Rey και των Mastodon 

Caribou - Our Love

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα νέα κομμάτια που ακούσαμε την τελευταία εβδομάδα, από μπάντες και καλλιτέχνες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ φέτος. 

Αυτη την εβδομάδα (6/6/2014):

Caribou "Can't Do Wihtout You"

Ίσως το σημαντικότερο μουσικό νέο που προέκυψε αυτή την εβδομάδα ήταν η ανακοίνωση του Dan Sneith aka Caribou για το νέο του άλμπουμ το πρώτο μετά το σπουδαίο Swim του 2010. To νέο άλμπουμ θα ονομάζεται Our Love, και το πρώτο κομμάτι είναι το "Can't Do Wihtout You" ένα κομμάτι που κινείται στον ψυχεδελικό ηλεκτρονικό που μας έχει συνηθίσει και έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε κομμάτι του καλοκαιριού. 

 

Merchandise "Little Killer"

Η μπάντα που ξεπήδησε από την hardcore punk από το Tampa της Florida και στην πορεία εξελίχθηκε με περισσότερα ποπ στοιχεία που θυμίζουν πλέον περισσότερο τους Smiths ανακοίνωσε νέο άλμπουμ, το After The End που θα κυκλοφορήσει από την 4AD στις 26 Αυγούστου. Το πρώτο δείγμα του δίσκου είναι το εξαιρετικό "Little Killer" που κινείται σε 80's ρυθμούς.

 

Tennis "Never Work For Free"

To ρετρό pop duo από το Denver ανακοίνωσαν το τρίτο τους άλμπουμ μέσα σε λίγα χρόνια, που θα ονομάζεται Ritual In Repeat και το πρώτο κομμάτι που έβγαλαν από αυτό το Never Work For Free είναι ένα εξαιρετικό ποπ κομμάτι στον καλοκαιρινό ανάλαφρο ήχο που μας έχουν συνηθίσει.

 

Lana Del Rey "Ultraviolence"

Είχαμε ήδη ακούσει δύο κομμάτια από το επερχόμενο Ultraviolence της Del Rey και αυτή την εβδομάδα βγήκε το ομώνυμο κομμάτι που συνδιάζει το hit των Crystals σε παραγωγή Phil Spector "He Hit  (And It Felk Like A Kiss)" και τους στίχους από το Κουρδιστό Πορτοκάλι του Anthony Burgess. Άβολο, αλλά όμορφο.

 

Mastodon "Chimes At Midnight"

Είχαμε ακούσει το μελωδικό, σχεδόν ανθεμικό, High Road και τώρα οι Mastodon έβγαλαν ένα ακόμα κομμάτι από το επερχόμενο τους άλμπουμ, "Once More 'Round The Sun". Το κομμάτι ονομάζεται Chimes At Midnight το οποίο είναι πιο σκοτεινό και πιο "heavy" από το πρώτο single του δίσκου και μας κάνει ν' ανυπομονούμε για το άλμπουμ το οποίο φαίνεται να πηγαίνει ένα βήμα μπροστά τον ήχο του τελευταίου τους άλμπουμ Hunter πίσω το 2011.

 

Επιπλέον δείτε παρακάτω ένα μικρό βίντεο για το making of του Once More Around The Sun

Mastodon - Making of Once More 'Round The Sun Part 1 [Behind The Scenes]