Τα 5 καλύτερα κομμάτια της εβδομάδας

Τα νέα κομμάτια των Jessie Ware, alt-J, Julia Holter, Warpaint και των White Fence

alt-J "Hunger of the Pine"
Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα νέα κομμάτια που ακούσαμε την τελευταία εβδομάδα, από μπάντες και καλλιτέχνες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ φέτος.
 
Αυτη την εβδομάδα (20/6/2014):
 
Jessie Ware "Tough Love"
 
 
Δύο χρόνια έχουν περάσει από το εξαιρετικό ντεμπούτο της Βρετανίδας Jessie Ware, το Devotion, και αναμένεται φέτος να κυκλοφορήσει το δεύτερο της άλμπουμ. Πληροφορίες ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα καινούργιο κομμάτι, το "Tough Love" ένα ακόμη εξαιρετικό Rnb κομμάτι με ποπ ευαισθησίες. Να υπενθυμίσουμε ότι θα ξαναδούμε τη Jessie Ware στην Ελλάδα, αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του Reworks Festival.
 
 
alt-J "Hunger of the Pine"
 
Tην προηγούμενη βδομάδα το βρετανικό art pop συγκρότημα alt-J ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου τους άλμπουμ ονόματι This is All Yours δύο χρόνια μετά το πολύ πετυχημένο ντεμπούτο τους An Awesome Wave για το οποίο μάλιστα κέρδισαν και Mercury Prize. Αυτή την εβδομάδα βγήκε το πρώτο single του δίσκου το πολύ καλό "Hunger Of The Pine" με αρκετά ηλεκτρονικό ήχο στο οποίο μάλιστα σαμπλάρουν και Miley Cyrus. Δίκαιο.
 
 
Julia Holter "Don't Make Me Over"
 
Η Julia Holter ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός 7'' σινγκλ το οποίο θα περιλαμβάνει δύο διασκευές. Το ένα είναι το "Hello Stranger" ενός χιτ του 1963 από την Barbara Lewis και η άλλη στο "Don't Make Me Over" ένα κομμάτι που έγινε χιτ το 1962 από την Donna Warwick. Η Holter αναμορφώνει με το δικό της σχεδον στοιχειωτικό τρόπο το εξαιρετικό RnB κομμάτι  αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο σπουδαία μουσικός είναι.
 
 
Warpaint "The Chauffeur"
 
H Manimal Vinyl θα κυκλοφορήσει μια συλλογή αφιερωμένη στους Duran Duran με διάφορους καλλιτέχνες να διασκευάζουν τα κομμάτια τους. Οι Warpaint επέλεξαν ένα από τα καλύτερα και θρυλικά synth pop κομμάτια των 80's το "Τhe Chauffeur" στο οποίο κρατάνε την ατμόσφαιρα του κομματιού αλλά βάζουν και τα δικά τους χαρακτηριστικά.
 
 
White Fence "Cyclops Reap"
 
Ένας χρόνος μόλις έχει περάσει από το προηγούμενο άλμπουμ των ψυχεδελικών garage rockers White Fence και επιστρέφουν μ' ενα ακόμη δίσκο αυτό το καλοκαίρι το For the Recently Found Innocent. Αυτός θα είναι ο πέμπτος δίσκος της μπάντας από την Καλιφόρνια και το πρώτο δείγμα του δίσκου είναι ένα εξαιρετικό garage pop κομμάτι με φέρνει λίγο σε Thee Oh Sees.