Τα 5 καλύτερα κομμάτια της εβδομάδας

Τα νέα κομμάτια των Goat, Spoon, Titus Andronicus, Young Thug και των Simian Mobile Disco

Spoon

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα νέα κομμάτια που ακούσαμε την τελευταία εβδομάδα, από μπάντες και καλλιτέχνες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ φέτος.

 

Goat "Hide From the Sun"

Oι Goat, ψυχεδελική μπάντα από τη Σουηδία ανακοίνωσαν το δεύτερο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει φέτος και έχει όνομα Commune. To κομμάτι έχει αρκετά μεσο-ανατολίτικο ρυθμό μέχρι να σκάσουν οι fuzz κιθάρες. Ενδιαφέρον πρώτο κομμάτι αναμένουμε ν' ακούσουμε ολόκληρο το άλμπουμ.

 

Young Thug feat Freddie Gibbs and Asap Ferg "Old English"

H Mass Appeal θα κυκλοφορήσει μια συλλογή και από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια είναι το Old English κομμάτι των Young Thug που συμμετέχουν οι Freddie Gibbs και Asap Ferg. To κομματι θυμίζει αρκετά τον ήχο της νέας χιπ χοπ σκηνής της Νέας Υόρκης.

 

Titus Andronicus "Stranded On My Own"

O Patrick Stickles της πανκ μπάντας Titus Andronicus, ανακοίνωσε μέσω online συνέντευξης τύπου την κυκλοφορία μιας σειράς 7'' σε διάστημα 7 εβδομάδων. Το πρώτο κομμάτι που βγήκε ήταν το Stranded On My Own που είναι πιστό στη πανκ φιλοσοφία των Titus Andronicus.

 

Spoon "Do You"

Oι Spoon ειναι σταθερά από τις καλύτερες indie μπαντες των 00's και η ανακοίνωση του νέου τους άλμπουμ They Want My Soul, 4 χρόνια μετά το Transference είναι ένα στοιχείο από μονο του ικανό να δώσει νόημα στο 2014. Το Do You ειναι το δεύτερο κομμάτι που ακούμε από το επερχόμενό τους άλμπουμ, και είναι και αυτό εξαιρετικό θυμίζοντας την παραγωγή του Ga Ga Ga Ga Ga.

 

Simian Mobile Disco "Targents"

Ένα από τα καλύτερα νέα αυτής της εβδομάδας ήταν η ανακοίνωση του Plissken για το χειμερινό φεστιβάλ που μέχρι στιγμής έχει κλείσει τους Swans και τους Simian Mobile Disco. Το βρετανικό ηλεκτρονικό δίδυμο θα κυκλοφορήσει φέτος νέο άλμπουμ το Whorl, άλμπουμ που ηχογράφησαν live. Το πρώτο δειγμα του άλμπουμ είναι το εξαιρετικό, Targents.