Τα 5 καλύτερα κομμάτια της εβδομάδας

Tα νέα κομμάτια των Caribou, Charli XCX, Death From Above 1979, Peaking Lights και Vince Staples

Peaking Lights

Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησαν ένα σωρό νέα κομμάτια, από διαφορετικούς καλλιτέχνες. Από τους Death From Above 1979 στην επιστροφή τους σε πιο σκληρούς ήχους στον Caribou, μέχρι την Charli XCX και τους Peaking Lights. Ακολοθούν τα 5 καλύτερα κομμάτια που ακούσαμε τις προηγούμενες μέρες από μπάντες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν νέα άλμπουμ τους επόμενους μήνες.

--------

Caribou, "Our Love"

O Caribou διέθεσε εχθές το ομώνυμο κομμάτι από το επερχόμενο του άλμπουμ, Our Love που θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου από τη Merge. Αυτό ειναι το δεύτερο κομμάτι που κυκλοφορεί μετά το εξαιρετικό single "Can't Do Without You". Όσον αφορά το άλμπουμ οσοι το έχουν ακούσει μιλάνε για δίσκο στα επίπεδα του εξαιρετικού Swim του 2010.

 

Peaking Lights, "Breakdown"

Νέο άλμπουμ ανακοίνωσε και το πειραματικό ψυχεδελικό ποπ ντουέτο των Peaking Lights. To άλμπουμ θα ονομάζεται Cosmic Logic είναι το follow up του Lucifer του 2012 και θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου. To νέο τους κομμάτι είναι ένα εξαιρετικό ψυχεδελικό, σχεδόν surf κομμάτι με αρκετές επιρροές από dub. 

 

Death From Above 1979, "Government Trash"

Νέο κομμάτι κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα και οι Death From Above 1979. Σε αναμονή για το δεύτερο τους άλμπουμ, 10 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, το δίδυμο από τον Καναδά διέθεσε εχθές το "Government Trash" σε μια επιστροφή στους πιο σκληρούς ήχους σε σχέση με το πρώτο single "Trainwreck 1979" που είχε μια πιο ποπ κατεύθυνση. Το The Psysical World θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου.

 

Vince Staples, "Blue Suede"

Ακόμη ένα μέλος της underground χιπ χοπ κολλεκτίβας των Odd Future, o Vince Staples θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ φέτος, ονόματι Hell Can Wait. Το πρώτο single είναι το εξαιρετικό Blue Suede με τα μεγαλειώδη beats να θυμίζουν τις πρόσφατες δουλειές του Kendrick Lamar.

 

Charli XCX, "Break The Rules"

Νέο άλμπουμ ανακοίνωσε η Charli XCX, ονόματι Sucker ένα χρόνο μετά το εξαιρετικό True Romance. Η νεαρή ποπ σταρ μάλιστα διέθεσε το πρώτο single του δίσκου με τίτλο "Break The Rules" που έχει τα φόντα να γίνει το επόμενο pop anthem. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.