Διαγωνισμός Ζωρζ Πιλαλί & Soufra Band - O νικητής

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον νικητή!

Ζωρζ Πιλαλί & Soufra Band @ Stage Volume 1 - 30/05

Ο τυχερός νικητής που κερδίζει την διπλή πρόσκληση για την συναυλία του Ζωρζ Πιλαλί και της Soufra Band που θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 30 Μαϊου στο Stage Volume 1 είναι ο:

Γιώργος Ανδρουλής

Tα θερμά μας συγχαρητήρια και καλά να περάσεις!

Την διπλή πρόσκληση σου θα την παραλάβεις από το ταμείο του Stage Volume 1 από τις 8μμ. και έπειτα αναφέροντας τον διαγωνισμό του allaboutmusic.gr

**************

Την Παρασκευή 30 Μαΐου ο Ζωρζ Πιλαλί και η Soufra Band θα παρουσιάσουν το έργο ΘΕΗΛΑΤΟΙ στο Stage Volume 1. 'Έργον αναρχοφωτόμυστον υπό του ακαδημαϊκού Ζωρζ Πιλαλί και της λογιωτάτης Soufra Band.

Εις την φιλολογική χοροεσπερίδα μας, θα αναγνωστούν κείμενα της ημετέρας σκηνής, ιατροδικαστικά δοκίμια, των επιφανέστερων Ιατροφιλοσόφων, καθώς και θαυμαστάς Historias, που δύνανται να εξάψουν την φαντασία και το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος κοινού.

Στην παράσταση παίζουν οι μουσικοί: Χαράλαμπος Παρίτσης, βιολί Κλέων Αντωνίου, κιθάρα Αντώνης Μαράτος, μπάσο Κώστας Γεωργίου, synths και ο Κυριάκος Δαρίβας, τύμπανα. Έλληνας σατιρικός ποιητής, τραγουδιστής και μουσικός ο Ζωρζ Πιλαλί από το 1983 όταν και κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο «Επιθυμία» μπλέκει μοναδικά τα ρεμπέτικα με τα αμερικανικά blues τραγουδώντας σε μια ιδιότυπη μάγκικη μουσική αργκό που εφηύρε ο ίδιος. Έχει ενσωματώσει μοναδικά στο στιλ του τους μουσικούς δρόμους και τις τεχνικές παιξίματος των παλιών ρεμπετών αλλά και των μουσικών του μπλουζ του αμερικανικού Νότου.

Ο Ζώρζ, ο καλλιτέχνης με το επιλήψιμο χιούμορ, διηγείται ιστορίες κοσμοπολίτικες, επαρχιώτικες, ροκ εντ ρολ, ιστορίες σκυλάδικες, της ξέρας και της άπνοιας! Ο Ζώρζ Πιλαλί, το άτομο “παρφέ”, είναι ο πρόδρομος και ο δρόμος της ντόπιας κιτς εντ μπήτ λογοτεχνίας. Γρήγορα απέκτησε φανατικό κοινό ενώ κάθε δίσκος του αποτελούσε αντικείμενο μουσικό-συζητήσεων. «Ο Κροταλίας της Ασφάλτου» σύστησε τη ροκ σάτιρα στο ελληνικό κοινό συνδυάζοντας τις εκπληκτικές κιθαριστικές του ικανότητες με το μοναδικό του χιούμορ δίνοντας μια σειρά από ανεπανάληπτα shows που έχουν αφήσει εποχή.

Την Παρασκευή 30 Μαΐου όσοι βρεθούν στο Stage Volume 1 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Ζωρζ Πιλαλί και τη Soufra Band να παρουσιάζουν επί σκηνής το έργο ΘΕΗΛΑΤΟΙ.

Stage Volume 1 Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι Τηλ. 2103232132

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Προπώληση: 10€ Ταμείο: 12 € Σημεία προπώλησης Αθήνα Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366 Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

ΖΩΡΖ ΠΙΛΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΦΡΑ BAND - ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ