Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το live του Ψαραντώνη και των Παπιστάνων στο Βοτανικό

Δυο αγαπημένοι προορισμοί ενώνονται και μας "ταξιδεύουν" μέσα από τη μουσική, σε μια αναζήτηση στις ρίζες και στην παράδοση, με τη μοναδική ματιά σύγχρονων δημιουργών και ερμηνευτών

Ψαραντώνης και Παπιστάνοι live @ Βοτανικός

Το allaboutmusic.gr εξασφάλισε δύο (2) διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Ψαραντώνη και των Παπιστάνων στο Βοτανικό Live Stage που θα διεξαχθεί τo Σάββατο 10 Μαϊου.

Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει να έχετε κάνει Like στην σελίδα μας στο facebook. Στην συνέχεια στείλτε πολύ απλά ένα mail στο info@allaboutmusic.gr με τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο/email/τηλέφωνο) αναγράφοντας το διαγωνισμό που συμμετέχετε και την ημέρα που ενδιαφέρεστε.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τo Σάββατο 10 Μαϊου στις 5μμ. μέσω mail στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό συνεπάγεται την αυτόματη εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο newsletter του allaboutmusic.gr

*************

 

 

 

Δυο αγαπημένοι προορισμοί ενώνονται και μας "ταξιδεύουν" μέσα από τη μουσική, σε μια αναζήτηση στις ρίζες και στην παράδοση, με τη μοναδική ματιά σύγχρονων δημιουργών και ερμηνευτών.

Δύο ιδιαίτερες κουλτούρες, εξέχουσες, αυθεντικές και ισάξια σημαντικές στον καμβά του Ελληνικού πολιτισμού, συναντιούνται σ τη σκηνή του Βοτανικού το Σάββατο 10 Μαΐου! Ένα πρωτότυπο project, με σύγχρονη ματιά αλλά και με σεβασμό στην παράδοση - μια ατμόσφαιρα γιορτής και αυθεντικού "πανηγυριού"!

Με την επιβλητική του παρουσία στη σκηνή, με τις κραυγές, τους ψιθύρους και τους βρυχηθμούς της λύρας και της φωνής του, ο Ψαραντώνης καθηλώνει και συνεπαίρνει το κοινό του σε μια "θρησκευτική" μυσταγωγία. Οι ζωντανές εμφανίσεις του "Πανάρχαιου Νέου" είναι κάτι ανεπανάληπτο, ειδι κά για εκείνους που τον βλέπουν πρώτη φορά. Το δέος που προκαλεί είναι τόσο μεγάλο που, στιγμές - στιγμές, ξεχνάς να αναπνεύσεις. Σε κάθε συναυλία του "κεντάει" διαφορετικά.

Οι περίφημοι αυτοσχεδιασμοί του μπορούν να συγκριθούν μόνο με τις μεγάλες στιγμές της τζαζ. Ο Ψαραντώνης, μαζί τον Νεκτάριο Κοντογιάννη στο λαούτο και τον Λάμπη Ξυλούρη στο ούτι, παίζει τη μουσική που του έμαθαν οι Θεοί μυώντας σε αυτήν και όλους τους παραβρισκόμενους. Οι Παπιστάνοι έχουν συνδέσει το όνομα τους με την Ικαριώτικη παράδοση των πανηγυριών.

Σε αυλές και σε πλατείες μεταφέρουν, από ψυχή σε ψυχή και με ψυχή, το Διονυσιακό συναίσθημα του γλεντιού, της ατέλειωτης χαράς, του ξένοιαστου καλοκαιριού, ταυτόσημου με το υπέροχο νησί της Ικαρίας. Στη σκηνή του Βοτανικού, θα μας παρασύρουν σε μια μεταδιονυσιακή διάσταση, made in Ikaria!

Γενική Είσοδος: 10€

Ο Ψαραντώνης σε κονσέρτο στο Άμστερνταμ - 1/1/2013