Ψυχεδελικό φεστιβάλ με νεες ελληνικές μπάντες στο Six DOGS

To ‘’Can You Dig It?' Fest’’ συγκεντρώνει μερικές από τις καλύτερες νέες με νέες ελληνικές ψυχεδελικές μπάντες την Παρασκευή και Σάββατο, 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα

«Can you dig it? Fest»: @ six d.o.g.s

Μουσική Σκηνή: Όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το σύνολο των συγκροτημάτων ή μεμονωμένων καλλιτεχνών που ενεργούν σε μια περιοχή (πόλη, χώρα), η μουσική κουλτούρα μιας περιοχής. Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουλίου, το six d.o.g.s θα φιλοξενήσει το πρώτο ‘’Can You Dig It?' Fest’’ με την συμμετοχή 10 συγκροτημάτων της νέας ελληνικής ψυχεδελικής σκηνής.

Ξεκινώντας την “Ημέρα Ανεξαρτησίας”, Παρασκευή 4 Ιουλίου, ο Lostinthe των Psychedelic Trips to Death έρχεται από Θεσσαλονίκη και μαγειρεύει τα blues με αρκετά σκοτεινά στοιχεία, γαρνίροντας με την μινιμάλ αισθητική του.

Μια παρέα ΧΑΡΟΙ βγαίνουν από το χώμα και σπέρνουν με κιθάρες (αντί για δρεπάνι) τον garage punk γλυκό θόρυβό τους. Οι Acid Barretts αφήνουν ολόγυμνη την pop και γράφουν τους δικούς τους όρους πάνω στο σώμα της, με κοπίδι. Οι Steams βάζουν μπροστά τη μηχανή τους ταξιδεύοντας υπνωτισμένοι από το Woodstock μέχρι το Manchester. Οι Melt Mountain βάζουν σε σειρά τις πέτρες τους και μας καλωσορίζουν στον ψυχεδελικό τους κόσμο μέσα από ένα ευαίσθητο όραμα που μεταβάλλεται συνεχώς.

Το Σάββατο 5 Ιουλίου, ο Johnny Labelle θα ερμηνεύσει ιστορίες για όμορφα κορίτσια, ηλεκτρικές συσκευές και παράνομες βουτιές σε πισίνες. Οι Corridor θα μας στριμώξουν σε ένα διάδρομο λουσμένο από πολύχρωμα φώτα neon. Μέσα από το ‘’Μυστήριο Τρένο’’ του Jarmusch, αποβιβάζονται οι Moan και με τα θελκτικά φωνητικά τους μας καλούν να λικνιστούμε. Οι Microondas βγαίνουν ξανά από το δωμάτιο για να μας προσηλυτίσουν στο βυζαντινό rock n' roll τους.

Τέλος, οι My Drunken Haze μας μεθάνε με την ονειρική pop τους στέλνοντάς μας να χορέψουμε σε εποχές που δεν έχουμε ζήσει. So, Can You Dig It..? Τα live θα συνοδεύσει visual show από τον Aphoristic Ways. Παράλληλα, στο Project Space θα πραγματοποιηθεί έκθεση με έργα της Alice Karveli.

Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Ιουλίου στις 21.00
 
Ημερήσια Eίσοδος: 5 ευρώ